Felicitare de sarbatori cu om de zapada

Dec 6, 2013 by     No Comments    Posted under: Broderie, Felicitari
           

E timpul sa inceapa felicitarile de Craciun! Iubesc sezonul de iarna si deabia astept zapada. Ar trebui sa ninga la sfrasitul saptamanii aici unde locuiesc dar nu imi pun multe sperante ca se va si depune pe jos. Sunt atat de multe modele pentru iarna sau Craciun gata de a fi transformate in broderii pentru felicitari.

Acest om de zapada este asa dragut cu inima lui mare! Pentru zapada alba  am folosit ata de brodat impletita cu fir metalic argintiu. Dupa ce am brodat modelul am decupat marginile ondulat si l-am adaugat pe un carton verde. Manusile si fulgul de zapada sunt abtibilduri. Se potrivesc frumos cu tema “Let it Snow!”.

snowman-christmas-card

Am gasit modelul pe Hudson’s Holidays.


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!