Jacheta din lana

Nov 29, 2013 by     No Comments    Posted under: Croitorie
           

lined-fleece-jacket-2     lined-fleece-jacket-1

Iubesc la nebunie noua mea jacheta! Am folosit un tipar McCall’s 5525 pe care il aveam deja in colectia mea. Mama mea mi-a trimis materialul din lana si nasturi asortati si imediat cand am vazut materialul m-am gandit sa il folosesc cu acest tipar. Este asa calduros!

lined-fleece-jacket-5

Tiparul are o multime de parti dar este usor de urmat. Tiparul este pentru o jacheta din bumbac cu o captuseala din matase, dar lana a fost usor de folosit. Materialul din lana este bineinteles mai gros si necesita ceva rabdare la coasere. Am incercat sa fac jacheta chiar mai calduroasa pentru iarna cu o captuseala din lana, dar era prea groasa si ar fi trebuit sa o fac mai mare cu cateva marimi pentru a potrivi captuseala. In schimb am folosit bumbac mov si a iesit grozav. Cu siguranta voi folosi din nou acest tipar cu diferite materiale.

lined-fleece-jacket-3     lined-fleece-jacket-4

Aceasta este prima jacheta cu captuseala pe care am cusut-o si cred ca instructiunile care vin cu tiparul au fost foare usor de urmat. Nasturii se asorteaza cu jacheta si sunt tare simpatici!


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!