Prima mea cuvertura: Partea a doua

Aug 6, 2011 by     6 Comments    Posted under: Croitorie
           

Continuand de la Prima mea cuvertura: Partea 1, am inceput sa cos bucatile de material impreuna si le-am asezat pe pozitie ca sa fiu sigura ca vor fie exact cum voiam. Apoi am inceput lungul proces de a coase fiecare rand.

Dupa ce am cusut impreuna toate randurile de material pentru fata cuverturii, m-am apucat de lucru la spatele ei. Am folosit o fasie de bucati patrate de material de la fata cuverturii exact in mijloc si apoi doua bucati mari de panza de fiecare parte a acestei fasii.

Odata ce am avut fata si spatele cuverturii gata a trebuit sa le intind pe podea ca sa le fixez impreuna cu bolduri, cu vatelina intre ele. A trebuit sa scot canapeaua din camera ca sa pot intinde cuvertura pe podea. E uriasa! Odata ce cele trei straturi au fost fixate impreuna, am fost pregatita sa incep sa cos liniile matlasate ale cuverturii.

   

Am inceput sa trasez linii pe material cu un creion, dar liniile nu erau vizibile asa ca am folosit banda adeziva din hartie ca sa fiu sigura ca voi coase in linie dreapta. Banda adeziva a functionat foarte bine!

   

Am folosit o gramada de bolduri sa fixez piesele pe pozitie si apoi am cusut direct peste ele. Asigura-te ca ai cateva ace de rezerva pentru masina de cusut pentru ca se tocesc mult mai repede in acest fel.

    

Continuarea este aici .

6 Comentarii + Add Comment

 • wow!!! That is fabulous, great job. Thanks for the pictures!!

  • Thanks!! I will have the finished pictures of my quilt on soon too:) You picked great colors and patterns for it!

 • […] terminat in sfarsit prima mea cuvertura!!! Continunad de la prima si a doua parte, a venit timpul sa atasez marginea in jurul cuverturii. Incepe prin a da afara micul ajutor blanos […]

 • […] vedea continuarea aici […]

 • Buna Elaine,
  Ma numesc Gabriela si imi plac foarte mult cuverturile cusute cu masina… Sunt noua in aceasta “lume” si mi-ar facea o deosebita placere sa invat sa cos ca si tine. Problema e ca nu stiu nici ce tip de masina trebuie sa folosesc. Mi-ar prinde foarte bine niste sfaturi, link-uri sau orice despre acest subiect. Imi place foarte mult tot ceea ce ai lucrat si am putut sa vad pe acest site.

  Iti multumes anticipat,
  Gabriela

  • Eu folosesc o mașină de cusut foarte ieftina. Am învățat pe acesta și am fost întotdeauna fericita cu ea. Niciodată nu am simțit nevoia sa cumpăr una mai scumpa. La cele mai scumpe ai mai multe cusături pe care le puti utiliza, dar cele mai multe sunt inutile. Masina mea este marca Hyundai. Am cumparat-o în urmă cu multi ani, asa ca nu sunt sigura dacă ei încă le fac. In locul tau aș încerca o mașină de cusut cat mai simpla pentru a învăța.


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!