Cine este Elaine ?

Bine ati venit! Ma numesc Elaine si am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.

Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani ca voluntar Peace Corps. M-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Iubesc sa calatoresc cu sotul meu in diferite parti ale lumii.

Singurele materiale pentru hobby pe care le-am putut gasi in orasul meu din Romania au fost cateva goblenuri si acestea la nivel de baza. Aici gasesti o gramada de ata pentru impletit si acesta este lucrul preferat de petrecere a timpului liber pentru soacra mea. Am inceput cu cateva goblenuri in timpul liber si am fost cucerita de aceasta forma de arta. Apoi am inceput sa imi fac rezerve de panze si ata atunci cand vizitez alte tari. Din fericire mama si bunica mea mi-au trimis diferite materiale pentru pasiunile mele in decursul timpului.

Acum folosesc orice material pe care il pot recicla sau pe care pot pune mana :) Am cusut ursi si alte animale de jucarie, perne si mai recent o cuvertura de pat. Iubesc sa fac animale si bijuterii din ceramica. Iubesc sa fac felicitari brodate si am fost cucerita de arta de impaturire a hartiei – quilling. In general incerc tot ce pot!

Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana si va rog sa nu va sfiiti sa imi scrieti gandurile, intrebarile si parerile voastre.

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!