Felicitare de Halloween cu Paianjen si Dovleac

Oct 27, 2013 by     No Comments    Posted under: Felicitari, Hartie rulata
           

Sunt norocoasa daca imi vin cativa copii la usa de Haloween pentru ca taiesc in afara Statelor Unite, dar tot iubesc sarbatoarea de Haloween! Din fericire o prietena si-a adus gemenii anul trecut sa ma ajute in sarbatorirea Haloweenului. Am copt o multime de dovleci si am scupltat cativa special pentru aceasta sarbatoare.

Pentru aceasta felicitare am folosit un model pentru capul de dovleac pe care l-am brodat direct pe carton. Imi place sa caut diferite modele pe care sa le transform in broderii pentru felicitari. Dupa ce am terminat dovleacul brodat l-am pus pe un carton portocaliu si m-am gandit ca un paianjen infricosator va intregi felicitarea de Haloween. Am facut paianjenul din hartie rulata. Doua role rotunde pentru corpul si capul paianjenului si apoi am facut sase picioare cu o mica rola la capete.

Infricosator nu-i asa?

quilled-spider-embroidered-pumpkin


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!