Felicitare de Ziua Femeii

Mar 7, 2013 by     No Comments    Posted under: Felicitari, Hartie rulata
           

Am facut aceasta felicitare cu motiv floral gandindu-ma la Ziua Internationala a Femeii, de 8 Martie. Aceasta zi este sarbatorita cu fast in Romania. Imi pare rau pentru toti barbatii care in aceasta zi trebuie sa dea flori sau cadouri tuturor femeilor cunoscute, inclusiv profesoarelor si colegelor. As spune ca este o zi la fel de costisitoare aici ca ziua Sfantului Valentin in America. Iubesc insa sa vad standurile temporare cu flori care impanzasc orasul.

Am folosit verde, galben si roz pentru fasiile de hartie de rulat. Am creat textul “for you” (adica “pentru tine”) folosind masina mea Epic Six Letterpress si l-am atasat pe un model patrat din carton verde in relief.

quilled-floral-for-you-card


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!