Felicitare cu Iepuras de Paste

Apr 23, 2013 by     No Comments    Posted under: Felicitari, Hartie rulata
           

Pastele este aproape! Pentru aceasta felicitare am vrut sa imi incerc mana cu un nou iepuras din hartie rulata. Aveam abtibildul cu “Happy Easter” (Paste Fericit) asa ca l-am adaugat impreuna cu cateva fasii de hartie mov pe un carton de un albastru deschis. Fata iepurasului a fost distractiv de facut. Am lipit o fasie scurta de hartie roz de una lunga de culoare crem pentru a forma interiorul fetei iepurasului si a face nasul.

Dupa ce am rulat hartia pentru fata iepurasului am lipit nasul la baza acesteia, am facut mustatile din hartie alba si am adaugat doua bobine din hartie albastra pentru ochi. Urechile sunt facute din fasii lungi de hartie roz si crem lipite impreuna si apoi rulate in forma respectiva.

quilled-rabbit-easter-card

Cred ca iepurasul e gata sa primeasca niste bomboane de Paste!


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!