Felicitari pentru Strangere de Fonduri

Aug 20, 2013 by     No Comments    Posted under: Felicitari, Hartie rulata
           

De curand o prietena m-a intrebat daca as vrea sa fac cateva felicitari din hartie rulata pentru o actiune de strangere de fonduri la scoala gemenilor ei. Elevii urmau sa vanda plante decorative si felicitari pentru a strange banii necesari ca sa cumpere un televizor si rechizite pentru clasa lor la scoala.

Am facut trei felicitari diferite cu flori, inimioare si fluturi. Deasemenea am facut si plicuri potrivite pentru felicitari si le-am decorat cu hartie colorata.

quilled-cards-for-donation-1

Am fost fericita ca am fost invitata sa particip la actiunea de strangere de fonduri. Am avut o gramada de felicitari facute de copii si sute de plante decorative pe care copii le-au crescut inca de la inceputul anului scolar. Actiunea caritabila a reusit si au strans fonduri pentru tot ce si-au propus asa ca a fost o zi grozava.

quilled-cards-for-donation-2     quilled-cards-for-donation-3


Vrei sa ii spui ceva lui Elaine? Scrie-i un mesaj si iti va raspunde!

Cine este Elaine?

Elaine

Am crescut privind-o pe mama facand manual diferite mici obiecte de arta, asa ca a fost o evolutie naturala pentru mine sa preiau aceleasi pasiuni.Locuiesc in Romania si am venit aici acum aproape cinci ani, m-am indragostit, m-am maritat si am ramas aici. Imi place foarte mult sa imi petrec timpul liber creeand lucruri amuzante: felicitari, goblenuri sau animale de jucarie.
Va invit sa ma urmati in minunata lume a lucrului de mana!